Home / Over ons

De drijvende kracht achter Le Maquis is Elly Edam.
Zij is 1983 gestart met Le Maquis vanuit de wens en het doel om mensen van top tot teen te verzorgen en te verwennen.
Haar basis zijn opleidingen zoals Kappersacademie, Sportmassage en Visagie en de specialisaties Lymfedrainage, Shantala-massage, Microscopie en Permanente make-up waren een logisch vervolg hierop.
Tevens is zij assessor Kapper en Schoonheid voor examenbureau Vasavi.
Er zullen nog meerdere aanvullingen volgen om de kennis op peil te houden en uit te breiden.
In de vrije tijd verzorgt en masseert Elly sporters, die gebruik maken van het massageteam afdeling Gelderland en is bestuurslid van het Nederlands Genootschap voor sportmassage.

Het team achter Elly bestaat uit allrounders: kapper en schoonheidsspecialiste tegelijk, waarvan iedereen weer een eigen specialisatie heeft en waarmee Le Maquis zijn klanten zoveel behandelingen op een hoogwaardige peil kan aanbieden. Om dit te bereiken en het niveau hoog te houden wordt er veel getraind en worden er  regelmatig cursussen in binnen- en buitenland gevolgd.
Regelmatig worden bij Le Maquis stagiaires opgeleid, die na afronding van hun opleiding blijven om zich verder te ontwikkelen.

 

In het najaar 2008 werd de salon van Le Maquis ingrijpend verbouwd, waardoor er extra mogelijkheden voor lichaamsbehandelingen en medisch pedicuren ontstaan zijn.

Le Maquis heeft in 2018 haar 35jarig bestaan gevierd.