Home / Over ons

Elly_2018

De drijvende kracht achter Le Maquis is Elly Edam.
Zij is 1983 gestart met Le Maquis vanuit de wens en het doel om mensen van top tot teen te verzorgen en te verwennen.
Haar basis zijn opleidingen zoals Kappersacademie, Sportmassage en Visagie en de specialisaties Lymfedrainage, Shantala-massage, Microscopie en Permanente make-up waren een logisch vervolg hierop. Er zullen nog meerdere aanvullingen volgen om de kennis op peil te houden en uit te breiden. In de vrije tijd verzorgt en masseert Elly sporters, die gebruik maken van het massageteam afdeling Gelderland en is bestuurslid van het Nederlands Genootschap voor sportmassage.

Het team achter Elly bestaat uit allrounders: kapper en schoonheidsspecialiste tegelijk, waarvan iedereen weer een eigen specialisatie heeft en waarmee Le Maquis zijn klanten zoveel behandelingen op een hoogwaardige peil kan aanbieden. Om dit te bereiken en het niveau hoog te houden wordt er veel getraind en worden er  regelmatig cursussen in binnen- en buitenland gevolgd.
Regelmatig worden bij Le Maquis stagiaires opgeleid, die na afronding van hun opleiding blijven om zich verder te ontwikkelen.

 

pand

In het najaar 2008 werd de salon van Le Maquis ingrijpend verbouwd, waardoor er extra mogelijkheden voor lichaamsbehandelingen en medisch pedicuren ontstaan zijn.

Le Maquis heeft in 2013 haar 30jarig bestaan gevierd.

intercoiffure_logo

Le Maquis is aangesloten bij Intercoiffure.
Hierdoor wordt een hoog nivea

u aan kennis en vaardigheden gewaarborgd.
Als klant kunt u er zeker van zijn dat Le Maquis werkt volgens de allernieuwste haarmode en ontwikkelingen.
De in Nederland aangesloten Intercoiffure salons organiseren diverse keren per jaar shows, evenementen en cursussen die ervoor zorgen dat de hoge kwaliteitsgarantie bij Intercoiffure salons optimaal blijft. Het internationale karakter van Intercoiffure spoort Nederlandse Intercoiffure kappers aan de congressen over de hele wereld te bezoeken om helemaal up-to-date te zijn in mode en haarmode ontwikkeling.