Home / Nieuwste make-up trends

TREND MAKE-UP

De nieuwe make-up collectie herfst/winter 2018

Getting dressed-up in make-up

Mysterieus, sensueel of verleidelijk – welke look wil je vandaag? Een vrouw, op een ochtend. De koele herfstzon schijnt door het raam, de rode bladeren vallen stil van de boom. Ze staat voor haar spiegel: wat gaat ze vandaag dragen? De rokerige groene oogschaduw of liever een simpele eyeliner? De perzikkleurige blush of misschien een fris rosé? De lippen natuurlijk of benadrukt? De make-up is voor de vrouw als een jurk, als een altijd nieuwe jas. Veranderlijk, afhankelijk van de stemming. Haar eindeloze mogelijkheden geven, dat is ons doel. Met de nieuwe make-up collectie Herfst-Winter 2018/19 van La Biosthétique!

Mystical her

Goddelijke ogen: een overlvloedig laag in rokerig “Green Smoke” geeft de blik een mystieke intensiteit. De teint fris gelijkmatig, met een delicate perzik op de wangen, de lippen zachtjes benadrukt met True Color Cool Hazel en op de nagels een gedempte lila tint.
Fascinating!

Sensual her

Natuurlijke glow: een frisse, stralende teint als basis, een goudgroene highlight aan het onderste ooglid, delicaat koper-rosé op het bovenste ooglid en “Orange Delight” op de lippen doen het gezicht stralen. Donkere cassis op de nagels completeert deze elegante, discrete maar verleidelijke look.
Fresh!

Alluring her

Pure verleiding: voor een spannende moderne make-up ligt de nadruk op de ogen – delicaate aprikot, gecombineerd met zacht grijs en een zelfverzekerd gezette accent in ‘True Night Blue’. Ongekend sensueel wordt deze look door sterk geaccentueerde lippen in krachtig kersenrood.
Sexy!