Home / Nieuwste make-up trends

TREND MAKE-UP

De nieuwe make-up collectie lente / zomer 2019

Modern Beauty

Deze zomer gaat alles. Deze zomer is het tijd om je helemaal vrij te voelen.Het gaat over kleur, expressie en emotie. Je gezicht als een schildersdoek en jezelf als een avant-garde schilder: je wilt je niet meer inhouden. Je wilt luid zijn en trots op je gevoelens en wie je bent.

Met krachtige, frisse kleurencombinaties; met moderne, exotische accenten. Het is ons doel om uw verlangen naar kleur en zelfexpressie te versterken. Met de nieuwe make-upcollectie van La Biosthétique!

Fresh Orange

Lente fris: met zijn zacht gloeiende wangen en fruitige mandarijnoranje lippen is deze look geweldig om de eerste dagen van de lente in te luiden. Dramatische wenkbrauwen en een moderne wet-look in macadamia-bruin rond de ogen zorgen voor een frisse en toch intense
uitstraling.
Charmant en fris!

Exotic Pink

Exotische eyecatcher: een rokerige lichtgroene contour op het onderste ooglid en exotisch glinsterende flamingo roze op het bovenste ooglid maken dit oogmake-up tot een een eyecatcher voor dag en nacht. Lippen in Dragonfruit en een stralende teint maken deze look compleet.
Mysterieus en exotisch!


Modern Blue

Verleidelijk: uw teint heeft een zomerse gouden gloed, uw lippen glanzen in een modern metallic oranje rood en één ding trekt ieders blik aan: uw ogen. Het iriserende blauwgrijs doet denken aan de fascinerende diepten van de oceaan.
Modern en sexy!