Home / Botanique

 

Botanique Pure Nature

Genomineerd voor de Gala Spa Awards

De kracht van planten voor huid & haar

Botaniek, de oudste tak van de biologie behandelt de theorie van structuur en functie van planten. In combinatie met het idee van fytotherapie, de eeuwenoude kennis van mensen over de helende kracht van planten. Het is magie en medicijn, brengt gezondheid en vermindering van klachten, schoonheid en bescherming – allemaal uit de natuur – van de kracht van planten.
De nieuwe La Biosthétique-serie Botanique Pure Nature buigt voor deze grandioze kracht van de natuur: de huid- en haarverzorgingsproducten bereiken hun effect uitsluitend door het gebruik van waardevolle plantenextracten:

De 100% gecertificeerde, veganistische natuurlijke cosmetica voor haar en huid bevat geen dierlijke ingrediënten, parabenen, minerale olie, siliconen, sulfaten en geen alcohol.
 
Botanique Pure Nature is een natuurlijke haar- en huidverzorging wiens inzet voor natuurlijke, duurzame formules wordt weerspiegeld in vier labels:
 

 

De 3 gebieden voor natuurlijke schoonheid:

 
Geïnspireerd door de kruidengeneeskunde zijn de haar- en huidverzorgingsproducten van Botanique Pure Nature onderverdeeld in drie actieve segmenten:
 
 

Gentle

 
Zachte en milde reiniging,
verzorging en styling:
met kalmerende extracten
zoals ginkgo en kalmerende lavendelgeur.

Balancing

Harmoniserende en
bijzonder zachte verzorging
voor huid en haar –
vrij van geurstoffen.

Intense

Verkwikkende, activerende
en intensieve verzorging van
haar en huid met een
stimulerende mint- en citroengeur.